Cursuri de engleza
Noutati si oferte
Consultanta
Alte cursuri
Inscrieri la liceu
Masterat
Multilingvism

Esti european, cate limbi straine cunosti?

Astazi se pune problema de a invata, de fapt, o limba activa, de lucru, sociala. Trebuie sa inveti o limba straina pentru un anume scop: pentru slujba, pentru relatii cu cetateni din alte tari, pentru calatoriile de afaceri, pentru contracte externe.

Putini stiu, cred, ca in Europa exista centre care ofera programe specializate, tocmai pentru astfel de scopuri. Conceptul este numit lingua viva, live a language sau English Plus, unde plus inseamna ca, pe langa un curs de engleza, de exemplu, poti obtine multe alte beneficii: o experienta culturala, lectii specializate intr-un anume domeniu, contacte cu studenti din alte tari, perceperea diversitatii etnice si lingvistice etc.

Spaniola

Combina un curs de spaniola cu unul de dans (Flamenco, Salsa) care este parte componenta a culturii spaniole si latine. Sau alege un curs de afaceri, unul de traducere si interpretare sau de istorie si cultura spaniola. Locatii superbe ofera multe posibilitati de relaxare si de experiente culturale: Malaga, Sevilla, Madrid, Salamanca, Valladolid. Unele scoli au si programe Au Pair, care ofera studentilor, pe langa o experienta culturala in casa unei familii spaniole, un ajutor financiar important, mai ales pentru perioade de timp mai lungi.

Pret estimativ (Salamanca): 608 Euro incluzand taxa de inscriere, curs intensiv: 20 de ore/saptamana, cazare la familie in camera single cu mic dejun si cina.

Italiana

Un curs de italiana in Toscana, zona rurala plina de culturi de maslini si vita de vie (vinuri de Chianti). Felurile de mancare de aici sunt considerate printre cele mai bune din toata Italia.
Daca alegeti Florenta, veti trai o experienta culturala unica. Programul cuprinde vizite la galeriile Uffizi si in zona apropiata din Toscana.
Exista si cursuri pentru limbajul de afaceri, cursuri pentru profesori, cursuri de istorie si istoria artei, despre opera sau cursuri la cerere in diverse domenii.

Germana

O mare varietate de cursuri in locatii diverse: Berlin, Viena, Innsbruck, Heidelberg, Koln, Munchen, Dortmund, Leipzig. Orasele germane au toate atractii culturale si turistice si, in functie de sezon si locatie, vestitele festivaluri "fest" precum "Parada iubirii" din iulie la Berlin sau festivalul berii de la Munchen (Oktoberfest).
Cursuri intensive, cursuri pentru afaceri, programe culturale sau de vacanta.

Franceza

Cursuri de limba si civilizatie franceza la Paris, pe valea Loirei, in nordul Frantei, la Lille, in sud la Montpellier sau Marseiile.
Cursuri speciale: pe urmele lui Picasso (Antibes), Matisse si la Belle Epoque sau
Pe urmele lui Chagall (ambele la Nisa), lectii de bucatarie franceza si degustari de vinuri. Preturi: doua saptamani: 800 de Euro, cu cazare in camin.

Rusa

Invata limba rusa la Sankt Petersburg; orice nivel, studiul limbii si culturii ruse; cazare in familie, la hotel sau camin; excursii la Moscova si in alte locuri istorice. Preturi: 805 Euro pentru 2 saptamani de curs si cazare in familie.

Chineza

Cursuri de limba si civilizatie chineza la Beijing. Poti invata limba chineza (Mandarin) sau iti poti completa cunostintele de limba si civilizatie chineza intr-un decor in stil traditional. Trei saptamani de curs (25 de ore pe saptamana) + cazare la hotel = 1.450 de Euro

Contact:

Toma Rusenescu
Persoana fizica autorizata
office@Englishplus.ro

Tel: (021) 440 1763
Mobil: 0721 823 797


Multilingvism
Cursuri de engleza
Noutati si oferte
Consultanta
Alte cursuri
Inscrieri la liceu
Masterat
All Rights Reserved: Toma Rusenescu PFA